Opplev Berlin eller London på sykkel!

SykkelSjekk denne tøffe guiden jeg fant på www.ryvang-sylen.no/2013/08/29/vekk-reiselysten-med-denne-guiden-bysykler-europa og finn ut hvordan du lett kan komme deg rundt i byer som Berlin og London. Jeg reiser mye i Europa og irriterer meg ofte over stappfulle t-baner og forsinkede og uforståelige bussruter. Da jeg luftet min irritasjon for en jeg ble kjent med i Berlin fortalte han at han alltid sykler dit han skal, nettopp på grunn av dette.

Så jeg har begynt å se etter muligheter for å sykle i ferien, uten å dra med meg sykkel hjemmefra. Jeg liker å reise lett, og når man reiser til en storby er det sjelden nødvendig med mer enn ett eller to klesskift som får plass i en liten sekk eller bag. Alt man ellers trenger finner man i matvarebutikken (eller i konteineren bak), og klærne sine kan man vaske i myntvaskeri eller hos noen man kjenner/blir kjent med.

Denne guiden jeg fant viser til bysykkelsystemet i London, Paris, Berlin, Amsterdam og Nice, og gir informasjon om hvor og hvordan syklene leies, hva det koster, og noen tips om hvor man kan dra på sykkeltur. For lengre turer kan det være lurt å skaffe seg et månedskort eller lignende, men tilbudet varierer litt avhengig av hvilken by du besøker. La deg inspirere av denne guiden!

Opplev Berlin eller London på sykkel

 

One thought on “Opplev Berlin eller London på sykkel!”

  1. Hej,

    Jag är intresserad av att köpa ett blogginlägg på suldalsporten.no.

    Vänligen hör av er till min emailadress för information och snabb affär.

    Med vänliga hälsningar
    David

Det er stengt for kommentarer.